Home
Forum
Forum
|
Vítejte,
kolemjdoucí
|
Německý průzkum veřejného mínění vyzněl pozitivně pro monarchii
(1 prohlížející) (1) host
|
TÉMA: Německý průzkum veřejného mínění vyzněl pozitivně pro monarchii
Německý průzkum veřejného mínění vyzněl pozitivně pro monarchii 30.12.2010 19:45 #105
|
Koncem listopadu zveřejnil německý magazín Stern výsledky výzkumu veřejného mínění na téma možnosti obnovení monarchie v Německu, zadaného u příležitosti zasnoubení britského prince Williama s Kate Middleton. Magazín pro tento článek zvolil titulek “Němci nechtějí krále”. To by nebylo žádným překvapením, protože od pozice vlivné monarchistické názorové skupiny, jaká existuje v některých jiných zemích, jsou zatím němečtí monarchisté vzdáleni. |
|
|
Německý průzkum veřejného mínění vyzněl pozitivně pro monarchisty 30.12.2010 23:04 #106
|
Co myslíte, máte nějakou představu, kolik lidí by bylo pro monarchii, kdyby se takový průzkum konal?
|
|
|
Německý průzkum veřejného mínění vyzněl pozitivně pro monarchisty 30.12.2010 23:05 #107
|
(Mám tím na mysli v České republice)
|
|
|
Re: Německý průzkum veřejného mínění vyzněl pozitivně pro monarchisty 05.01.2011 01:30 #119
|
Kdo ví, to je těžko soudit, když právě žádný takový průzkum (pokud vím) nikdy, nebo už hodně dlouho, neproběhl. Podle mě by se to mohlo pohybovat někde v podobné oblasti, deseti až dvaceti procent. Je ale potřeba říct, že u takového průzkumu ohromně záleží na tom, jak přesně je udělán. Mám na mysli, jak je přesně položena otázka, jaké další otázky se tam pokládají, v jakém kontextu je uspořádán, a tak podobně. Prostě jednomu procentuálnímu údaji by se neměla přikládat přehnaná důležitost. Ale jistou informaci to samozřejmě dává.
|
|
|
|
Doba nahrání stránky: 0.38 vteřin